ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

ΕΚΛΟΓΕΣ 2007

Η πρώτη δημοσκόπηση έχει να κάνει με της εκλογές στης 16 Σεπτεμβρίου 2007

2 σχόλια:

PanagiotisL είπε...

Επειδή βλέπω ότι οι συμπολίτες μας παρά το μέγεθος της καταστροφής, κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου, αναδημοσιεύω ένα σχόλιό μου στο τελευταίο post του Ευ. Βενιζέλου (http://evenizelos.blogspot.com), μήπως και καταλάβουμε το δούλεμα που τρώμε επί δεκαετίες από τα δύο μεγάλα κόμματα:

**Σχόλιο**

Θα ήθελα να σχολιάσω τα παρακάτω από την τοποθέτηση του elvenizel:

"Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι υπάρχει ένα διάχυτο αίσθημα απογοήτευσης από το πολιτικό σύστημα και ιδίως από τα κόμματα εξουσίας, ένα αίσθημα που καλλιεργείται από κάποιους που ίσως βολεύονται από την γενίκευση και τη διάχυση της ευθύνης. Μόνον που δεν κυβερνούμε ούτε διαρκώς ούτε όλοι μαζί."

Κατ' αρχήν, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το αντιλήφθηκε επιτέλους! Αλλά όχι! Ακόμα και σ' αυτή του την αντίληψη, κοιμάται ύπνο βαθύ! Κάποιοι λέει, καλλιεργούν το αίσθημα απαξίωσης, γιατί έτσι τους βολεύει. Και ποιούς βολεύει; Μα φυσικά οποιοδήποτε άλλο κόμμα, εκτός από τα κόμματα εξουσίας. Λίγο φασιστικό μου κάνει αυτό, αλλά δε βαριέσαι...

Τώρα όσο για το ότι δεν κυβερνούν ούτε διαρκώς, ούτε όλοι μαζί, για σκεφτείτε το λίγο, γιατί συμβαίνει αυτό. Μα για το προφανές: Αν κυβερνούσαν και τα δύο κόμματα εξουσίας (σε μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ας πούμε), μια τετραετία θα αρκούσε για να αποδείξει την ανικανότητα του συνόλου των πολιτικών, οπότε θα αποχαιρετούσαν αναγκαστικά την κουτάλα (μαζί και τα ζουμιά) που απολαμβάνουν με τη σημερινή κατάσταση εναλλάξ οι πολιτικοί των δύο κομμάτων.

Παρακάτω λέει το εξής καταπληκτικό:

"Αν υπάρχουν πολίτες που νοιώθουν ότι υποαντιπροσωπεύονται, ότι η πολιτική δεν τους εκφράζει, ότι αυτοί έχουν να κάνουν πράγματα πολύ περισσότερα και πολύ καλύτερα απ΄ ότι όσοι μετέχουμε επίσημα στο πολιτικό γίγνεσθαι, έχουν καθήκον να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους και το δικό τους ενεργό ρόλο, αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες που αναλογούν στο ρόλο αυτό."

Μήπως ρε παιδιά ο άνθρωπος ζει σε άλλη χώρα; Πώς να διεκδικήσει κανείς τη συμμετοχή του; Συμμετέχοντας στα δύο κόμματα; Με το να γίνει δηλαδή μέρος της ανικανότητας και της μάσας; Πλάκα μας κάνει;

Άκου εδώ κ. Βεν. ΜΟΝΟ αν αποσυρθείτε όλοι εσείς, από τα δύο κόμματα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και μείνει μόνο το όνομα σε αυτά, υπάρχει μια πιθανότητα να συμμετάσχουν αξιόλογα άτομα στο ΠαΣοΚ και τη ΝΔ. Διαφορετικά, οι ίδιοι και οι ίδιοι ανίκανοι θα ανακυκλώνεστε στις διάφορες Κεντρικές, Εκτελεστικές και λοιπές Επιτροπές (τρομάρα σας) των Εταιρειών σας.

ΠαΣοΚ Α.Ε. και ΝΔ Α.Ε. σου λέει τίποτα;

Stratos είπε...

βλεπώ από το γκάλοπ για τις εκλογές, πολλούς ψηφοφόρους σαν τους μελλοντικούς μας πυροσβέστες.

Απίστευτο...

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO 2008

ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2007

ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ EUROBASKET ‘07