ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

ΓΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας στις Δημοσκοπήσεις! Και ελπίζω να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και στης μελλοντικές!!

9 σχόλια:

If...ιγένεια είπε...

Καλή η δουλειά με τις δημοσκοπήσεις αλλά η πρόθεση ψήφου που βλέπω όσον αφορά τις εκλογές, μου λέει ότι τα ίδια σκα** θα φάμε πάλι..

Sissi Soko είπε...

Χρίστο, οι δημοσκοπίσεις δεν θα έπρεπε να γίνονται παρά μόνο για πλάκα γιατί η ψήφος είναι ΜΥΣΤΙΚΗ. Αυτό αφορά βέβαια όχι εσένα αλλά την πολιτεία που έγινε αντιδημοκρατική στην ουσία.

PanagiotisL είπε...

Μπράβο σας! 7 στους 10 από αυτούς που απάντησαν, θα ξαναψηφίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα! Κοιμηθείτε... Δεν χρειάζεται να ξυπνήσετε ποτέ!

Απλά, έχω την απορία: Με τόσους συμπολίτες μας να σκέφτονται σαν ζώα, γιατί δεν κάνουμε κάτι πρωτότυπο: να επιτρέψουμε να ψηφίζουν και τα κατοικίδια! Ταυτότητες (μικροτσίπ) έχουν. Γιατί να μην ψηφίζουν κιόλας;

Stratos είπε...

Εγώ PanagiotisL φοβάμαι μην χρειαστεί να συνεργαστούνε οι δύο μεγάλοι και θα πρέπει μετά να τους ταΐζουμε και τους δύο.
Πω πω φαντάζεσαι...
Λες αυτό να σκέφτηκαν και οι 7 στους 10 ;

PanagiotisL είπε...

Φίλε στράτο αυτό δεν παίζει! Οι των δύο μεγάλων κομμάτων θέλουν την κουτάλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ, όχι τη μισή (το είπε και ο Κωστάκης απόψε, πάνω-κάτω)... Τέτοια πλεονεξία!

Μαυρίστε τους μπας και δούμε άσπρη μέρα! (και δεν εννοώ λευκο-άκυρο, που πάει στον κουβά... εννοώ ψηφίστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο κομμα, εκτός από τους επαγγελματίες φαγάνες).

Stratos είπε...

Φίλε Παναγιώτη ρίξε μια ματιά εδώ :

http://alladalla.blogspot.com/

PanagiotisL είπε...

Απορία: Αφού τους ψηφίζετε, γιατί διαμαρτύρεστε; Αφού οι σχεδόν 8 στους 10 ψηφίζετε τα δύο μεγάλα κόμματα, που έχουν την ίδια πολιτική (δεν συζητάμε για ιδεολογία, γιατί αυτή έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό), τότε γιατί διαμαρτύρεστε;

Γιατί διαμαρτύρεστε για τις συντάξεις, το ασφαλιστικό, το περιβάλλον, τους μισθούς, την παιδεία;

Έχετε μήπως ακόμα την ηλίθια εντύπωση ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ ΠαΣοΚ και ΝΔ;

Αφού λοιπόν τους ψηφίζετε (και επιμένετε να τους ψηφίζετε), τουλάχιστον κάντε το σωστά: μη διαμαρτύρεστε. Ή αν επιμένετε να διαμαρτύρεστε, τουλάχιστον μην τους ψηφίζετε.

Και επειδή μόνο ένας ψυχοπαθής θα έκανε και τα δύο (και να διαμαρτύρεται και να τους ψηφίζει), επιβεβαιώνεται η φράση του θείου Καραμανλή: 'Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο'.

Πόσο δίκιο είχε...

Chris είπε...

'Η Ελλάδα δεν είναι ένα απέραντο φρενοκομείο!! το μεγαλύτερο μπουρδέλο είναι!!

PanagiotisL είπε...

Φρενοκομείο είναι φίλε Χρίστο. Απλά επειδή κατά λάθος έχουν κλειστεί μαζί με τους πολλούς τρελούς και λίγοι γνωστικοί γι' αυτό μοιάζει με μπουρδέλο.

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO 2008

ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2007

ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ EUROBASKET ‘07