ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Εσείς "ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ";

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ψήφισαν 71 άτομα (46%) ,Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ψήφισαν 44 άτομα (28%), Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ψήφισαν 14 άτομα (9%), Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ ψήφισαν 5 άτομα (3%), ΑΛΛΟ ψήφισαν 20 άτομα (12%)

4 σχόλια:

PanagiotisL είπε...

Τελικά η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα... και συγκεκριμένα, πρόβατα. Μόλις σφύριξε ο καινούργιος τσέλιγκας του ΠαΣοΚ, αμέσως άρχισαν να βελάζουνε... μπεεε, μπεεε!

Μπράβο σας ρε.. Άντε τώρα στο μαντρί!

Μιχάλης Κλιαμενάκης είπε...

Συμφωνώ!

www.kliamenakis.blogspot.com

Stratos είπε...

Λείπει μια ακόμα επιλογή από το γκάλοπ...

-Κανέναν

http://alladalla.blogspot.com/

PanagiotisL είπε...

Για να δείτε πόσο πονηρός είναι ο καινούργιος τσέλιγκας, αναδημοσιεύω σχόλιο που έκανα στο blog του:

-------------------------

Γιατί δεν πάω στη συγκέντρωση του Barba Ben

Έχω διαβάσει από χθες την 'πρόσκληση' του Barba Ben για τη συγκέντρωση των συνblogger και για να πώ την αμαρτία μου αμφιταλαντεύτηκα για λίγο... Τελικά αποφάσισα ότι το να ρίχνει κανείς νερό στο μύλο του οποιουδήποτε πολιτικού είναι η μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να κάνει.

Για σκεφτείτε: τι θα πάμε να κάνουμε σε μια τέτοια συγκέντρωση;

Μήπως θα πούμε τις απόψεις μας; Αλλά και να τις πούμε μήπως θα τις ακούσει κανείς; Αφού ο Barba Ben έχει αποδείξει περίτρανα από αυτό εδώ το blog ότι τις δύσκολες ερωτήσεις δεν τις ακούει ή κάνει πως δεν τις ακούει. Κι αν κατά λάθος (ή επειδή δεν γίνεται διαφορετικά) ακούσει και κάποια δύσκολη ερώτηση, οπωσδήποτε θα δώσει μια απάντηση 'άλλ λόγια ν' αγαπιόμαστε'. Έτσι κάνει πάντα, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει. Δε γίνεται διαφορετικά.

Ή μήπως όμως θα πάμε να μας πει τις απόψεις του; Και γιατί πρέπει να πάμε κάπου για να μας τις πει; Δεν μπορεί να μας τις πει εδω πέρα; Δεν τον διαβάζουμε εδώ; Γιατί πρέπει να μας μιλήσει κάπου έξω;

Προσέξτε λοιπόν αγαπητοί συνbloggers τι ωραία που τα σκέφτηκε ο Barba Ben:

Κατ' αρχήν ένας κλειστός χώρος προσφέρει μυστικότητα όχι μόνο για αυτούς που θα παρευρεθούν, αλλά και για αυτά που θα ειπωθούν στη συγκέντρωση. Αυτό δεν είναι ανοιχτός διάλογος, αλλά μυστική συνεδρίαση. Αλήθεια, τι φοβάται ο Barba Ben;

Έπειτα, γιατί προσκαλούνται ΜΟΝΟ αυτοί που έχουν blog? Οι υπόλοιποι που δεν έχουν (ή δεν θέλουν να το αποκαλύψουν) είναι πολίτες β' κατηγορίας; Ή μήπως ο Barba Ben, πονηρά σκεπτόμενος, λέει 'Τουλάχιστον αυτοί που έχουν blog κάτι θα γράψουν για τη συγκέντρωση, άρα θα γίνει ένας σχετικός "ντόρος" γύρω από εμένα'; Για να μη μιλήσουμε φυσικά για τα κανάλια που θα συναγωνίζονται ποιος θα πρωτοπάρει δήλωση από τον δήθεν εκσυγχρονιστή Barba Ben που 'τολμάει να συνομιλήσει με τη σκεπτόμενη κοινότητα των bloggers' (μη βαράτε φίλοι συνbloggers, έτσι τα λένε οι δημοσιογράφοι.. εγώ φταίω;).

Επειδή λοιπόν, μια τέτοια συγκέντρωση δεν θα έχει να προσφέρει τίποτα σε κανέναν από εμάς, ενώ αντίθετα δημιουργεί εντυπώσεις υπέρ του Barba Ben στο ευρύτερο κοινό, πάνω στη δική μας πλάτη, δεν θα πάω στη συγκέντρωση.

Υ.Γ. 1: Σκούπισε τα κροκοδείλια δάκρυά σου Barba Ben και μη στεναχωριέσαι. Ίσως μια άλλη φορά.

Υ.Γ. 2: Να ρίξω μια άλλη ιδέα: 4-5 bloggers ευπρεπείς μεν, που να μην μασάνε δε, σε debate με τον Barba Ben σε οποιοδήποτε κανάλι θέλει εκείνος (αλλά πραγματικό debate... όχι το γιαλαντζί των πολιτικών αρχηγών). Τηλεθέαση εγγυημένη και διάλογος ανοιχτός. Αντέχεις Barba Ben;

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO 2008

ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

ΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΕΚΛΟΓΩΝ 2007

ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ EUROBASKET ‘07